Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας - 17 Οκτωβρίου

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Mουσικοχορευτική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με θέμα «Υψώνουμε τοίχο ενάντια στη φτώχεια» διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που αποτελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Δημοτικό Λαχανόκηπο, την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης, έχοντας ως στόχο τη συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυσή των απόρων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτές.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στη Φτώχεια που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 17 Οκτωβρίου εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και ιδιώτες της πόλης μας  θα ενημερώσουν το κοινό για θέματα υγείας και για εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας και θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους με χειροτεχνίες, κατασκευές και κλόουν αλλά και με παιχνίδια δεξιοτεχνίας βγαλμένα από τη ζωή των προσκόπων. Παράλληλα, σχολές χορού και χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, το ΚΕΛΕ, ο ΜΕΣ Θετταλός, η Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου χορού Μαρία Δαλαμάγκα, το Dance Club, το Independance, η Let's Dance και η Real Dance υπόσχονται ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα που θα ξεσηκώσει και θα συγκινήσει όσους επιλέξουν να παρευρεθούν! Η κεντρική πλατεία αναμένεται να γεμίσει με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, χορούς, πολύ κέφι και άφθονη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Σήμα κατατεθέν της βραδιάς που θα κάνει την ειδοποιό διαφορά θα αποτελέσει ο "τοίχος" που θα  στηθεί και ουσιαστικά θα παρακινεί τους θεατές να γράψουν τι σημαίνει για αυτούς η έννοια της "φτώχειας" και να εκφράσουν με μια λέξη, ένα σκίτσο και ό,τι άλλο επιθυμούν τι συναισθήματα τους δημιουργεί.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου πάρτε τους φίλους σας και πράγματα που σας περισσεύουν και ελάτε να γνωρίσετε τη μαγεία του χορού και να γίνετε μέλη της μεγάλης παρέας μας συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής αλληλεγγύης και διδάσκοντας τη σημασία της αλληλοβοήθειας.

Ραντεβού στην Πλατεία!


Συνεργαζόμενοι φορείς:
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ»
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΘΕΣΙΣ»

Παλαιολόγου 19 /19 Palaiologou str
412 23, Λάρισα /41223, Larissa Greece
Τηλ/Tel: 2410-232978
fax: 2410-554028
xronos.anthropomania.gr
www.facebook.com/Koinonikes.Domes.Larisas
www.youtube.com

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top