Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάσαμε και προτείνουμε «Το Υπναρούδι και η Ελεάννα σε φανταστικές περιπέτειες»

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Το Υπναρούδι και η Ελεάννα σε φανταστικές περιπέτειες
Το µικρό Υπναρούδι µετά τον αιφνιδιασµό της επιθετικής αράχνης χάνει το δρόµο για το σπίτι του, αλλά συναντάει την Ελεάννα! Γίνεται το µικρό της κατοικίδιο και οι περιπέτειές τους αρχίζουν…

Γιατί το Υπναρούδι εξαφανίστηκε και αναστάτωσε µια ολόκληρη τάξη; Πώς θα το βρει η καλή τους η δασκάλα; Ποιο είναι το Τυχερούδι; Και ο Γιώργος γιατί θα πάρει όλη τη µυρµηγκοοικογένεια σπίτι του; Από ποιον κίνδυνο θα σώσει το Υπναρούδι τη γλυκιά Μελένια;

Αν σου αρέσει η περιπέτεια, ακολούθησέ µε και θα τα µάθεις όλα…

Συγγραφέας: Αργυρώ Μουντάκη
Εικονογράφος: Ελευθερίου Βαγγέλης
Εκδόσεις Πατάκης

Το βιβλίο θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία της Λάρισας
και ηλεκτρονικά στο Greekbook και στο public


«Το Υπναρούδι είναι ένα μικρό μυρμήγκι που έχει χάσει την οικογένειά του και τώρα το φροντίζει η Ελεάννα. Είναι το κατοικίδιό της. Κοιμάται σε ένα σπιρτόκουτο, πηγαίνει στο σχολείο κρυμμένο στην κασετίνα της φίλης του και Ζει μαζί της διάφορες περιπέτειες.

Το Larissakid.gr έχει γνωρίσει το Υπναρούδι από κοντά. Παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου, που έγινε από την ίδια τη συγγραφέα στο βιβλιοπωλείο Γραμμή και ενθουσιαστήκαμε μαζί του. Από τότε το διαβάσαμε πολλές-πολλές φορές και ο μικρός μου γιος ακόμα και σήμερα όταν βλέπει ένα μυρμηγκάκι, το φωνάζει Υπναρούδι. Και εσείς όμως εάν διαβάσετε αυτό το διασκεδαστικό και περιπετειώδες παραμύθι, θα βλέπετε με τρυφερότητα τα μυρμηγκάκια και θα προσέχετε να μη τους κάνετε κακό.
»

Αργυρώ Μουντάκη


Η Αργυρώ Μουντάκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1977. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έπειτα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με το παραμύθι ασχολείται και επιστημονικά στη διδακτορική διατριβή της, που εκπονεί στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει γερμανικά και αγγλικά, καθώς και διοίκηση στα μεγαλύτερα παιδιά. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.
Για επικοινωνία με τη συγγραφέα:
  argyromountaki.blogspot.gr
  facebook.com/argyro.mountaki
  Google+
  youtube.com

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top