Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

2ος Μαθητικός- Φοιτητικός Διαγωνισμός για την οδική ασφάλεια

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

2ος Διευρωπαϊκός - Διεθνικός Διαγωνισμός Πολυμέσων για μαθητές και σπουδαστές

VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας

"Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια"


Ας συμβάλλουμε όλοι για να χάσουμε την πρωτιά .... στα τροχαία δυστυχήματα!!!

Πάρε μέρος κι εσύ!


Είσαι μαθητής ή φοιτητής; Σε ενδιαφέρει το θέμα της πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων και πιστεύεις ότι μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην εξάλειψή του;

Η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης σε θύματα από τροχαία δυστυχήματα σε αναλογία πληθυσμού.

Βοήθησε κι εσύ να χάσουμε αυτή τη θλιβερή πρωτιά!!!!


Πάρε τώρα μέρος μόνος σου ή με την παρέα σου στο 2o πανελλήνιο μαθητικό - φοιτητικό διαγωνισμό πολυμέσων που διοργανώνει ο "Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης - Ο Άγιος Χριστόφορος" (www.polentaspark.gr), και στείλε το μύνημά σου σε όλους, βοηθώντας έτσι στη ευαισθητοποίηση των οδηγών και δείχνοντας οτι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην χώρα μας.


Διαβάστε την επιστολή του Υφυπουργού Παιδείας κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου

Αγαπητέ/ή μαθητή/τρια,

    Στη χώρα μας παρατηρούνται καθημερινά σοβαρά προβλήματα σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, με αποτέλεσμα τον αυξημένο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων. Τα φαινόμενα αυτά αφορούν κατά κύριο λόγο τα νεαρά άτομα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησής σου για τους κινδύνους της ασφάλτου και την αξία της ζωής.

    Ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Ο Άγιος Χριστόφορος» διοργανώνει κατά το σχολ. έτος 2014-2015 το 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου video clip, της καλύτερης αφίσας και του καλύτερου ηχητικού μηνύματος ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, όπως και των ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού. Τους όρους και τις τεχνικές οδηγίες συμμετοχής στο διαγωνισμό θα βρεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.polentaspark.weebly.com.

    Δεδομένης, λοιπόν, της σπουδαιότητας ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με το θέμα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, σε καλώ να συμμετάσχεις στο Μαθητικό Διαγωνισμό για να αποκτήσεις ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της ορθής οδικής συμπεριφοράς.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top