Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

4ο Ανταλλακτικό Παζάρι στη Λάρισα (18 Σεπ)

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

4ο Ανταλλακτικό Παζάρι στη Λάρισα

Μην τα πετάς – Φέρ’ τα σε μας!!!

Ελάτε να ενισχύσουμε τον θεσμό της ανταλλακτικής οικονομίας στην πόλη μας, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στην Πλατεία Λαμπρούλη στο Λόφο Φρουρίου και να ανταλλάξουμε αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε!

Πάρτε λοιπόν όσα από τα παλιά σας βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd, εργαλεία, ρούχα, χειροποίητες κατασκευές και ότι άλλο σας περισσεύει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και πάρτε μέρος στο 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Λαρισαίων!

Κατά τη διάρκεια του παζαριού, θα υπάρχουν τοποθετημένα στο χώρο της εκδήλωσης καλάθια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Λαρισαίων!

Κινούμενα Σχέδια
Μία μαγική παρέα, από έναν χώρο δημιουργίας, παιχνιδιού και μάθησης, θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Τα 'Κινούμενα Σχέδια' θα είναι μαζί μας στο λόφο του Φρουρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι επικοινωνήστε με την Τράπεζα Χρόνου στο τηλ 2410-232978.

Τράπεζα Χρόνου
Τράπεζα Χρόνου

Πηγή: Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας - Δήμος Λαρισαίων και το event εδώ

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top