Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα του 3ου διεθνούς φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

πρόγραμμα 3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Οκτωβρίου

στους Πεζόδρομους της Λάρισας


ΜΑΓΟΙ \\ ΦΩΤΙΕΣ
ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ \\ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ \\ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣΌλα είναι πλέον έτοιμα για το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας. ΄Εχουν επιλεγεί οι χώροι, τα σχήματα, το πρόγραμμα γενικά και η φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να προσφέρουν στους Λαρισαίους που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης στις 3 και 4 Οκτώβρη, ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους.

To Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, είναι ένα παλιό είδος θεάτρου, που όμως σήμερα βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και κάθε χρόνο το διοργανώνεται σε όλο και περισσότερες πόλεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας, διοργανώνεται και φέτος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και της πολιτιστικής ομάδας “Artfools

Με τη φιλοδοξία να μετεξελιχθεί το Φεστιβάλ σε Διεθνές, προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν για φέτος δύο ξένα σχήματα, ένα από Σερβία και ένα από Ιταλία, φορείς ενός άλλου πνεύματος στο Θέατρο δρόμου.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερών και τα σχήματα που θα εμφανισθούν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε εδώ το προηγούμενο άρθρο μας.

πρόγραμμα 3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top