Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου στη Λάρισα

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Οκτωβρίου

στους Πεζόδρομους της Λάρισας


ΜΑΓΟΙ \\ ΦΩΤΙΕΣ
ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ \\ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ \\ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ


Στην τελική ευθεία το 3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, θεσμός πλέον για την πόλη, επιφυλάσσει εκπλήξεις για το κοινό, μικρούς και μεγάλους.

Για φέτος υπάρχουν ήδη πολύ ηχηρά ονόματα και σχήματα στο χώρο του Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου τόσο από Ελλάδα, όσο και από Εξωτερικό. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, να γίνει Διεθνές και να αναπτύξει σχέσεις ανταλλαγής και συνεργασίας με τα μεγάλα Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου τόσο στα Βαλκάνια (όπου παραδοσιακά έχουν μεγάλες διοργανώσεις), όσο και Πανευρωπαϊκά. Γι αυτό και οι πρώτες ανταλλαγές με καλλιτέχνες γειτονικών χωρών.

Συγκεκριμένα ήδη έχουν κλεισθεί δύο εξαιρετικά σχήματα από Σερβία και Ιταλία, τα οποία έχουν αξιόλογες εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ, αλλά οι συμμετοχές είναι επίσης σημαντικές και σε ελληνικά σχήματα, καλλιτέχνες με πολλές συμμετοχές και παρουσίες.

Θα εκπλαγούν πραγματικά οι Λαρισαίοι θεατές από την ποικιλία, τη ζωντάνια και την ποιότητα των προγραμμάτων που θα παρουσιασθούν για ακόμη μια χρονιά στην πόλη της Λάρισας.

Ταυτόχρονα με το φεστιβάλ θα γίνει διήμερο σεμινάριο dance hoop, ασκήσεις με χουλαχουπ, Χορογραφία, κίνηση με χουλα χουπ στο χώρο, και άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα από έμπειρους στο είδος τους καλλιτέχνες. Επικοινωνία για όσους ενδιαφέρονται στο 6955677250

Το Φεστιβάλ που και φέτος συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την πολιτιστική ομάδα artfools, θα διαρκέσει δύο ημέρες, την πρώτη Παρασκευή και Σάββατο του Οκτωβρίου.

3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

Οι παραστάσεις θα εναλλάσσονται στην κεντρική σκηνή – πλατεία ταχυδρομείου – , ενώ ταυτόχρονα θα περιφέρονται τα σχήματα σε όλους τους κεντρικούς πεζόδρομους δημιουργώντας την ατμόσφαιρα ξεγνοιασιάς όπως μόνο οι καλλιτέχνες δρόμου μπορούν να πετυχαίνουν και οι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι έχουν ανάγκη. Και φυσικά με ελεύθερη είσοδο παντού.

Μια από τις επιδιώξεις των διοργανωτών είναι να μεταφερθεί μέρος του Φεστιβάλ στα παιδικά τμήματα των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, ώστε να ζήσουν και οι μικροί ασθενείς τη μαγεία του Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου. Γιαυτό σύντομα θα υπάρξει σχετική επικοινωνία που ελπίζουν οι διοργανωτές, ότι θα είναι επιτυχής.

Το 3ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα για όσα σχήματα το επιθυμούν, αλλά θα δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και όσοι δεν επιθυμούν να διαγωνισθούν. Γιαυτό η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τους είναι απαραίτητη για να γίνει το πρόγραμμα. Επικοινωνία, στο 6955677250

θέατρο δρόμου Λάρισας

Πληροφορίες:

facebook/festivaltheatrodromoularissas
allartfool.wix.com/theatrodromou-la
artfools.gr

Δείτε και τα :
1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας
2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top