Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Έκθεση μαθητικής δημιουργίας στη Λάρισα

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Έκθεση Μαθητικής Δημιουργίας του Δημοτικού Μ. Ράπτου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας


Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της καθιερωμένης πλέον έκθεσης με τις παιδικές δημιουργίες των μαθητών του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Μ. Ν. Ράπτου.

Στην τελετή των εγκαινίων θα μιλήσουν η οικοδέσποινα, Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη, ο Δ/νων Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου κ. Νίκος Ράπτης και η δασκάλα των μικρών δημιουργών κ. Ελένη Νατσίδη.

Μετά τα εγκαίνια η έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28) από τη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 έως τις 9 το βράδυ.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έκθεση για τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά. Φιλοδοξία των συντελεστών της έκθεσης είναι να αποτελέσει χώρο έμπνευσης και πόλο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για το μεγάλο ζήτημα της αισθητικής αγωγής στα σχολεία.

Στο φιλόξενο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου θα εκτεθούν παιδικά έργα εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ομαδικές εργασίες, κολλάζ, δημιουργίες χαρακτικής με λαδοπαστέλ και πολλές ακόμα πρωτότυπες δημιουργίες. Οι οργανωτές της έκθεσης υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χρώμα, φαντασία, κέφι και δημιουργικότητα!

www.sxoleioraptou.gr

www.facebook.com/sxoleioraptou

η εκδήλωση στο facebook

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top