Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Προτείνουμε το βιβλίο: «Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα»

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα
Στο νέο μουσικό παραμύθι της Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου "Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα", ο γέρο καπετάνιος μαθαίνει στην μικρή του εγγονή τον κόσμο μέσα από την δική του ζωή που είναι γεμάτη εμπειρίες.

Έτσι της λέει να πορευτεί με την πνοή του ανέμου και καθαρή καρδιά, σαν το τρεχούμενο νερό και τότε θα κατακτήσει σίγουρα τον κόσμο αυτόν τον μαγικό.

Με Νηρηίδες, θεριά της θάλασσας, μυστικά περάσματα και ναυτικούς όρκους ζωής, τα παιδιά μέσα από αυτή την τρυφερή μουσική ιστορία μαθαίνουν να αγαπούν την ζωή και να σέβονται την μοναδική σχέση που μπορούν να έχουν με τους παππούδες τους.

Η αφήγηση της ιστορίας πλαισιώνεται από όμορφα τραγούδια και καταπληκτική μουσική.

Το βιβλίο έχει εικονογραφήσει η Νίκη Λεωνίδου.

Την Μουσική έχουν γράψει η Αντωνέλα Πουλούλη και η Νικολέτα Κουκουλοπούλου. Τραγουδά η Βάλια Σπαθάρα και συνοδεύει με μαντολίνο ο Γιάννης Τσοπάνογλου.

Εκδόσεις βιβλιοΔΙΑΠΛΟΥΣ
Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα

Ακούστε ένα από τα τραγουδάκια του παραμυθιού


Λητώ Τσακίρη


Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου
Η Λητώ Τσακίρη είναι Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Νέα Μηχανιώνα. Γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα, μεγάλωσε με τις ιστορίες των προσφύγων της Μικράς Ασίας και τις απίθανες διηγήσεις των παλιών Ναυτικών.

Είναι παιδαγωγός, εμψυχώτρια, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών, διδάσκει την εκπαίδευση μέσω του Θεατρικού Παιχνιδιού και της Δραματοποίησης. Είναι παλιό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών με συμμετοχές σε πλήθος παραστάσεων (ενηλίκων & παιδικές). Έχει διατελέσει διαφημιστική παραγωγός και εκφωνήτρια. Έχει ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία και την Ειδική Αγωγή και είναι διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «ΛΗΤΩ» στη Λάρισα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, λατρεύει το αντικείμενο της εργασίας της και έχει μάθει πάντα να δημιουργεί δικές της ιστορίες, γράφοντας και δραματοποιώντας για τους μικρούς της φίλους.

Έμμετρα και Θεατρικά της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Παράθυρο στην εκπαίδευση», ενώ πολλά τραγουδάκια της είναι δημοσιοποιημένα στο youtube με τις φωνούλες των μαθητών της «Ανακύκλωση μαζί», «Φθινοπωράκι», το «παραμυθοτράγουδο της Συγγνώμης» με ερέθισμα το βιβλίο «Πού ν΄ απλώσω τόση Αγάπη», «Δρακοϊστοριες» και πολλά άλλα.

Για επικοινωνία με τη συγγραφέα:
facebook.com/litotsakiri
email: litotsakiri@gmail.com
Τηλέφωνα: 2410546568 - 6972271968
Παιδικός σταθμός: ΛΗΤΩ

Μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη της Λητώς Τσακίρη στο site kosvoice.gr

Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα

Δείτε και το προηγούμενο παραμύθι της Λητώς Τσακίρη «Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα», με cd dvd από τις Εκδοσεις βιβλιοΔΙΑΠΛΟΥΣ

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top