Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ-Στη Λάρισα «Με Οδηγό τον Διαβήτη»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Μετά από 3 χρόνια πορείας η ΜΚΟ «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ – ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΗΤΗ» ξεκινάει με πολλά όνειρα την Εκστρατεία Αφύπνισης, Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Διαχείρισης που αφορά τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ), η οποία θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικώς σε 18 πόλεις.

Στη Λάρισα, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος (δίπλα στο Δημοτικό Ωδείο) την Τετάρτη 11 Ιουνίου (10:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00) και την Πέμπτη 12 Ιουνίου (10:00 - 14:00)

Η εκστρατεία θα διεξαχθεί σε «κινούμενο», ειδικά διαμορφωμένο χώρο (τρία αυτοκινούμενα οχήματα) και θα περιλαμβάνει ενέργειες:

  • πρόληψης (δωρεάν εξετάσεις γλυκαιμικού ελέγχου, επεξήγηση αποτελεσμάτων, συμβουλές)
  • εκπαίδευσης (εκπαιδευτικά videos σε προβολές, ομιλίες, συνεδρίες)
  • ενημέρωσης (ειδικά διατροφολογικά εργαστήρια, εκδηλώσεις)

από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό (ιατρούς, επισκέπτριες υγείας, διατροφολόγους).

Επίσης, τα παιδιά θα χαρούν παίζοντας διαδραστικά με τη μικρή μας φίλη την Μελένια και θα κερδίσουν όμορφα δώρα. Παράλληλα, θα γίνει κλήρωση για τέσσερα ποδήλατα τα οποία τα προσφέρει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ η ΑΧΑ Ασφαλιστική. Χωρίς αυτήν καθώς και τις εταιρείες Bayer και Eurodiet δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την ιδέα μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!


Δεδομένου ότι το 7,43% του ενήλικου πληθυσμού της Ελλάδας πάσχει από ΣΔ, εκ των οποίων περίπου οι μισοί δεν γνωρίζουν ότι είναι διαβητικοί, ευελπιστούμε ότι μέσω της εκστρατείας και με ευχάριστο και πρωτοποριακό τρόπο, θα μπορέσουμε τόσο να ανιχνεύσουμε περιστατικά τα οποία παραμένουν αδιάγνωστα όσο και να παρέχουμε εκπαίδευση για την διαχείριση της νόσου αλλά και εξοικίωση με τη σωστή διατροφή για ΣΔ.


Κάρτα προνομίων για άτομα με σακχαρώδη 
διαβήτη καλέστε στο 801 500 3535

kartadiaviti.gr
facebook.com/kartadiaviti


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top