Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Πρωινά τμήματα για παιδιά στα «Κινούμενα Σχέδια»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 2 σχόλια

Πρωινά τμήματα για παιδιά 1,5 έως 5 ετών

Στα «Κινούμενα Σχέδια» λειτουργούν πρωινά τμήματα από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι για βρέφη (1,5 έως 3 ετών) και προνηπιακό (3 έως 5 ετών).

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν, να παίξουν και να πειραματιστούν σε ένα χώρο φιλόξενο, γεμάτο χρώματα και μουσικές και ειδικά διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Στόχος μας, το παιδί να μαθαίνει ενεργητικά μέσα από το παιχνίδι! Μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις που σκοπό έχουν να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί, να αναπτύξει τις ικανότητες και δεξιότητές του, να συνεργαστεί με την υπόλοιπη ομάδα, να εκφραστεί και να πειραματιστεί με φυσικά υλικά, ώστε να προετοιμαστεί για το σχολείο.

Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιδί ως ξεχωριστό, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους. Τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδες και αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να αναπτύσσουν την αυτονομία και την αυτοεξυπηρέτηση τους.

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν σε γωνιές μάθησης που τους βοηθούν να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.
Από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου

Δυνατότητα επέκτασης ωραρίου
Έμπειροι - καταρτισμένοι παιδαγωγοί
Έμπειροι συνεργάτες (ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, παιδίατρος)
Εγγραφές όλο τον χρόνο

Πληροφορίες-εγγραφές:
Τζαρτζάνου 14
2414003239 και 6973933315
facebook.com/kinoumenasxedialarissa

2 σχόλια:

 1. και εγώ θα ήθελα να βάλω τα μικρά σε τέτοιες δραστηριότητες γιατί ως τώρα μπροστά στο DisxneyXD κανάλι της Nova είναι καρφωμένα, δε λέω έχει πολύ ωραία παιδικά αλλά την στιγμή που παίρνουν το laptop και τα βλέπουν απο το novago με τρελαίνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Γιώργο όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το Larissakid, είχαμε και εμείς την απορία εάν η Λάρισα έχει αρκετές επιλογές για δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά. Τελικά οι επιλογές είναι πάρα πολλές και μέσα από το site μας προσπαθούμε να τις συγκεντρώσουμε και να σας τις προτείνουμε.

   Πρέπει όμως να διαβάσεις και τι λένε οι ειδικοί για το θέμα ''τηλεόραση και παιδί'' εδώ:
   http://www.larissakid.gr/2014/06/posi-ora-kanei-na-vlepei-tileorasi-ena-mikro-paidi.html

   Διαγραφή

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top