Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Διάφορα ανέκδοτα

Από LarisaKids   Την     Διάβασε 3 σχόλια


Διάβασε μερικά ξεκαρδιστικά ανέκδοτα.

Βέβαια και εσύ, εάν ξέρεις κάποιο, μπορείς να το γράψεις στα σχόλια για να το διαβάσουμε και εμείς.

Διάφορα ανέκδοτα!Ξύπνα, είναι ώρα να πας σχολείο
- Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο - Ωχ... Δε θέλω να πάω. - Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις να πας - Τα παιδιά με κοροϊδεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί! - Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς - Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο - Λοιπόν... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!

Πότε ένας μαθητής πέφτει με τα μούτρα στο βιβλίο;
Όταν τον παίρνει ο ύπνος!

Πείτε μου μερικές μεγάλες λέξεις.
Ρωτάει η δασκάλα: - Πείτε μου μερικές μεγάλες λέξεις. - Υπερβολικός, λέει ο Γιώργος. - Μπράβο Γιώργο. Πές μας και εσύ, Μαρία. - Τσίχλα! - Μα αυτή δεν είναι μεγάλη λέξη… - Ναι, όμως αν την τεντώσεις, γίνεται όσο μεγάλη θέλεις!

Κοιμάμε στο γραφείο
Μεταξύ υπαλλήλων: - Ο διευθυντής σκέφτεται να σε διώξει απ' τη δουλειά. - Γιατί; επειδή κοιμάμαι στο γραφείο; - Όχι, επειδή ροχαλίζεις και δεν τον αφήνεις να κοιμηθεί κι αυτός!

Μηδέν στα μαθηματικά
Ένας πατέρας στο γιο του: - Τι χάλια είναι αυτά, Γιώργο; Γιατί πήρες μηδέν στα μαθηματικά; - Δεν φταίω εγώ, μπαμπά, ο δάσκαλος μου το έδωσε!

Ο τσιγκούνης
Ένας τσιγκούνης με μακριά μαλλιά μπαίνει στο κουρείο. - Πόσο κάνει το κούρεμα; ρωτά. - Δέκα ευρώ, απαντά ο κουρέας. - Το ξύρισμα; - Μόνο πέντε. - Τότε ξύρισε μου το κεφάλι!

Το ερπετό
Ρωτάει ο δάσκαλος τη Μαρία: - Μαρία, είπαμε ότι ερπετά λέγονται τα ζώα που σέρνονται στη γη. Μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο ζώο; - Μάλιστα, κύριε, τον μπέμπη μας!

Κέρασέ με μια μπύρα
Λέει ένας φίλος στον άλλο: - Κέρασέ με μια μπύρα και θα σε κεράσω εγώ τη δεύτερη. - Δεν αρχίζουμε από τη δεύτερη; του λέει ο άλλος!

Η παύλα
Στο σχολείο ο δάσκαλος ρωτά για τα σημεία της στίξης: - Τι είναι, Βασίλη, η παύλα (-); Κι ο Βασίλης: - Το θηλυκό του Παύλου, κύριε!

Τα σκονισμένα βιβλία
Ο μπαμπάς στο γιο: - Πρόσεχε, Άκη, τα παλιά και σκονισμένα βιβλία γιατί έχουν μικρόβια. - Μη φοβάσαι, μπαμπά, δεν πιάνω ποτέ μου βιβλίο!

Απάντηση γιατρού
Μια μητέρα τηλεφωνεί στο γιατρό: - Κάτι τρομερό συνέβη, γιατρέ μου! Ο γιος μου κατάπιε τσιμέντο και άμμο! Τι να κάνω; - Προσοχή, κυρία μου! Προσοχή μη πιει νερό γιατί θα γίνει ντουβάρι!

Μαθηματικά
Ο δάσκαλος ρωτά το μαθητή: - Για πες μου Γιώργο, πόσο κάνει 8-8; - Δεν ξέρω, κύριε. - Για σκέψου λίγο, αν έχω 8 κεράσια και φάω τα 8 τι θα μείνει; - Τα κουκούτσια κύριε!

Το Γάλα
Ο δάσκαλος λέει στν μαθητή: - Γιατί η έκθεσή σου, με θέμα: "Το Γάλα", είναι τόσο μικρή; Δεν είχες τίποτε άλλο να γράψεις; - Είχα, αλλά ήθελα να γράψω για το συμπυκνωμένο!!!

Καραγκιόζης
Λέει το Κολλητήρι στο πατέρα του: - Μπαμπάκο, σε πήρε ο ύπνος; Και ο Καραγκιόζης απαντά: - Πες του να με πάρει αργότερα...

Το μωρό
Ένας πελαργός πετάει κουρασμένος στον ουρανό... Μια πηγαίνει από 'δω, μια πηγαίνει από 'κει... Στο καλαθάκι που κουβαλάει δε βρίσκεται ένα μωρό, αλλά ένας παππούς, ο οποίος του λέει: - Πελαργέ, πάρ’ το απόφαση! Χαθήκαμε!

H πρωτεύουσα της Ελλάδας
Ο μικρός Νικόλας προσεύχεται. - Θεέ μου κάνε να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Ελλάδας! - "Γιατί χρυσό μου;", ρωτά η μαμά του. - Γιατί έτσι έγραψα στο διαγώνισμα της Γεωγραφίας!

Τα κούτσουρα επιπλέουν!
Στο τέλος της σχολικής χρονιάς ένας μαθητής πλησιάζει τον καθηγητή του και του λέει: - Αν με αφήσετε στην ίδια τάξη κύριε καθηγητή, θα πέσω στη θάλασσα να πνιγώ! - Μη φοβάσαι Γιωργάκη, τα κούτσουρα επιπλέουν!

Το καθήκον
Διάλογος μεταξύ πατέρα και γιου... - Στη ζωή, παιδί μου, πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και μετά να μη δίνουμε σημασία ό,τι κι αν γίνει! - Εντάξει μπαμπά! Έκανα το καθήκον μου στην χημεία και τώρα δε δίνω καμιά σημασία στο "μηδέν" που μου έβαλε ο δάσκαλος.

Τα δύο χαζά παιδιά
Δύο φίλοι συναντιούνται στο καφενείο και τσακώνονται για το ποιος έχει το πιο χαζό παιδί. Λέει ο πρώτος: - Ο γιος μου είναι χαζός! - Όχι, ο δικός μου είναι περισσότερο. - Θα το δούμε. Φωνάζει ο πρώτος το παιδί του και του λέει: - Έλα πάρε 1000 δρχ. και πήγαινε να αγοράσεις ένα πλυντήριο. Το παιδί φεύγει. Φωνάζει ο άλλος το παιδί του και του λέει: - Πήγαινε σπίτι να δεις αν είμαι σπίτι και να έρθεις να μου πεις. Συναντιούνται τα δυο παιδιά στο δρόμο και λέει το πρώτο: - Ο πατέρας μου είναι χαζός που έδωσε 1000 δρχ. να αγοράσω ένα πλυντήριο και δε μου είπε ούτε καν τη μάρκα θέλει. Και λέει ο άλλος: - Και τι είναι αυτό; Εμένα με έβαλε να πάω σπίτι να δω αν είναι εκεί και δεν τηλεφωνούσε από το φορητό να δει.

θέλεις μπανάνα
Συναντάει ένας γύφτος μια κυρία και της λέει: - «Το κυρία θέλει μπανάνα;» - «Όχι ευχαριστώ», απαντάει η γυναίκα. Τότε γυρίζει στο παιδί και λέει: - «Το μαϊμού θέλει μπανάνα;»

Οι σοκολάτες
Η μητέρα στα δύο μικρά της παιδιά που παίζουν: - Για πείτε μου, πάνω στον μπουφέ υπήρχαν δύο σοκολάτες. Γιατί έμεινε μόνο μία; - Έμεινε μία γιατί δεν την είδαμε!

Δεν πέρασα…
Μπαμπά είσαι πολύ τυχερός! Κέρδισες 20 χιλιάδες. -Α, ωραία! Αλλά πως; -Να, θυμάσαι που μου είπες πως αν περνούσα τη τάξη θα μου έδινες 20 χιλιάδες; Ε, λοιπόν δεν την πέρασα!

Μεγάλα χέρια
Ο δάσκαλος ρωτά στην τάξη: - Αν έχω 20 μήλα στα χέρια μου, και πάρω άλλα 30 τι θα έχω; - Πολύ μεγάλα χέρια, κύριε!

Η πεθερά
Στο ζωολογικό κήπο: - Τρέξτε,κύριε φύλακα ... Η πεθερά μου μπήκε κατά λάθος στο κλουβί του λιονταριού... Τρέξτε να σώσετε το καημένο το ζώο!...

Ο Γιαννάκης
Ο δάσκαλος ρωτάει το Γιαννάκη: - Τι έκαναν Γιαννάκη οι προγονοί μας προτού ανακαλύψουν τον ηλεκτρισμό ; - Έκαναν οικονομίες, κύριε !

Ο άρρωστος
Ο γιατρός ρωτάει τον άρρωστο: - Τι πίνετε συνήθως; Ο άρρωστος: - Είστε πολύ ευγενικός,γιατρέ μου! Αφού επιμένετε φέρτε μου ένα ουζάκι.

Τα φρέσκα στρείδια
Πελάτης: Γκαρσόν,έλα δω.Τα στρείδια που μου έφερες δεν είναι φρέσκα. Εγώ σου ζήτησα φρέσκα,σαν εκείνα που έφαγα εδώ πριν δέκα μέρες. Γκαρσόν: Μ' από τα ίδια σας έφερα,κύριε. Είχε μείνει από τότε μια μερίδα...

Αξιωματικός
Ρώτησαν κάποτε τον Αντρέα: -Τι θα γίνεις,όταν μεγαλώσεις ; -Αξιωματικός. -Και δε φοβάσαι μήπως στον πόλεμο σε σκοτώσουν ; -Ποιός θα με σκοτώσει ; -Ο εχθρός. Και ο Αντρέας,αφού σκέφτηκε λίγο,απάντησε: -Ε,τότε θα γίνω εχθρός...

Το κέρασμα
Λέει ένας φίλος στον άλλο: -Κέρασέ με μια μπύρα και θα σε κεράσω εγώ τη δεύτερη. -Δεν αρχίζουμε από τη δεύτερη; του λέει ο άλλος!

3 σχόλια:

  1. 😄😄😄😄😄😄😄 Χα, χα, χα τι αστεία 😄😄😄😄😄😄😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσαν πάρα πολύ και μπορώ να σας πω κι εγώ. Απλώς δεν ξέρω πώς μπορείτε να μου γράψεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top