Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Ανέκδοτα με τον Τοτό!

Από LarisaKids   Την     Διάβασε 0 σχόλιαΔιάβασε μερικά ξεκαρδιστικά ανέκδοτα με τον Τοτό.

Βέβαια και εσύ, εάν ξέρεις κάποιο, μπορείς να το γράψεις στα σχόλια για να το διαβάσουμε και εμείς.

Ανέκδοτα με τον Τοτό!


Πως κλίνεται το ρήμα τρέχω.
Ο δάσκαλος: Τοτέ, κλείνε μου το ρήμα τρέχω. Και ο Τοτός: τρέχω, έτρεχα, σκόνταψα, έπεσα. Χτύπησα, έκλαψα, σηκώθηκα και έφυγα.

Ο Τοτός και το τσίρκο!
Ρωτάει ο Τοτός τον μπαμπά του ένα Σάββατο: -«Μπαμπά θα με πας στο τσίρκο;» Και ο μπαμπάς του, του απαντάει: -«Όχι, όποιος θέλει να έρθει να σε δει εδώ!!!»

Το αυγό!
Η δασκάλα την ώρα της γραμματικής ρωτάει τον Τοτό: -«Τοτέ το αυγό τι γένος είναι;» Και ο Τοτός απαντάει: -«Ουδέτερο κυρία, γιατί δεν ξέρουμε αν θα βγει από μέσα κότα ή κόκορας!!!!»

Η μύγα!
Πάει ο Τοτός στο σχολείο μια μέρα με ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. Το βλέπει η δασκάλα του και τον ρωτάει: -«Που χτύπησες Τοτέ;» -«Δεν χτύπησα κυρία. Μια μύγα με τσίμπησε.» -«Μύγα;» -«Ναι κυρία μύγα. Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάς μου πήρε το φτυάρι και την σκότωσε!!!»

Η ιστορία
Ο Τοτός συζητούσε με τον Γιαννάκη. Λέει ο Τοτός: -«Τι καλά που θα ήταν αν είχαμε γεννηθεί διακόσια χρόνια πριν.» -«Και γιατί θα ήταν καλά ρε συ Τοτέ;», ρωτάει ο Γιαννάκης. -«Γιατί η Ιστορία θα ήταν μικρότερη»

Ο Τοτός τηλεφωνεί στην αστυνομία
Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία. - Ελάτε γρήγορα! Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα. - Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα; - Νωρίτερα νικούσε!

Προσευχή πριν το φαγητό
- Εσύ, Τοτέ κάνεις την προσευχή σου πριν το φαγητό; - Όχι, δεν υπάρχει λόγος. Η μαμά μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα!

Πού βρίσκεται η Γαλλία
Στο σχολείο, ρωτάει ο δάσκαλος: - Τοτέ, πού βρίσκεται η Γαλλία; - Η Γαλλία, κύριε, βρίσκεται στην Γερμανία και σήμερα παίζει τελικό με την Ιταλία!

Ο σκύλος έφαγε την εργασία
- Τοτέ, πού είναι η εργασία σου; ρωτάει η δασκάλα με αυστηρό ύφος. - Την έφαγε ο σκύλος, κυρία. - Τοτέ, εγώ είμαι δασκάλα είκοσι χρόνια, περιμένεις να το πιστέψω; - Μα αυτή είναι η αλήθεια κυρία, σας ορκίζομαι. Με ζόρισε λίγο, αλλά την έφαγε.

Ο Τοτός προβλέπει το μέλλον
Λέει ο Τοτός στη μαμά του: - Μαμά, έμαθα να προβλέπω το μέλλον! - Μπα; Κάνε μου μια πρόβλεψη. - Όπου να είναι θα έρθει ο γείτονας να μας πει να πληρώσουμε το τζάμι που του έσπασα!

Είναι πολύ άτακτος
Μόλις μερικές μέρες αφότου άνοιξαν τα σχολεία, η δασκάλα του Τοτού τηλεφωνεί στη μητέρα του: - Είναι πολύ άτακτος! της λέει, δεν ξέρω τι να τον κάνω μέσα στην τάξη! Κι η μητέρα: - Α, για να σας πω! Εγώ που τον είχα σχεδόν τρεις μήνες συνέχεια στις διακοπές, σας πήρα να σας κάνω παράπονα;

Τι θα έκανα αν ήμουν πολύ πλούσιος
Στο σχολείο, η δασκάλα λέει στους μαθητές να γράψουν έκθεση με τίτλο «Τι θα έκανα αν ήμουν πολύ πλούσιος». Στο τέλος του μαθήματος μαζεύει τις κόλλες και ο Τοτός δίνει λευκή κόλλα. Απορημένη η δασκάλα, τον ρωτάει: - Τοτέ, γιατί έδωσες λευκή κόλλα; Ήταν τόσο δύσκολο το θέμα και δεν ήξερες τι να γράψεις; - Όχι κυρία, απλά αυτό είναι το όνειρό μου. Να είμαι πλούσιος και να μην κάνω τίποτα!

Δυνατή μουσική
Ο Τοτός ακούει πάρα πολύ δυνατά μουσική. Μπαίνει η μητέρα του μέσα και του λέει: - Βρε παιδάκι μου, χαμήλωσε λίγο την μουσική, θα κουφαθείς στο τέλος. Και ο Τοτός: - Ευχαριστώ μαμά, αλλά δεν πεινάω!

Δεν θέλω να σας φοβερίσω
Ο Τοτός λέει στη δασκάλα του: - Δεν θέλω να σας φοβερίσω, αλλά ο μπαμπάς μου είπε, πως αν στη συνέχεια της χρονιάς δεν φέρω καλύτερους βαθμούς, κάποιος θα φάει ξύλο...

Πόσο χρονών είμαι
Ο δάσκαλος ρωτάει τους μαθητές: - Αν ένας δρόμος έχει 200 μέτρα μήκος και 10 μέτρα πλάτος, τότε πόσο χρονών είμαι; Όλοι σωπαίνουν... ξαφνικά πετάγεται ο Τοτός... - 44, κύριε! - Μπα! Πράγματι έτσι είναι... μα πώς το κατάλαβες; - Απλούστατα, ο αδερφός μου είναι 22 και είναι μισότρελος!

Μάθημα γεωγραφίας
Στο μάθημα της Γεωγραφίας: - Τάκη, για δείξε μας στο χάρτη πού είναι η Αμερική. - Εδώ! - Μπράβο παιδί μου. - Τώρα εσύ Τοτέ, για πες μας, ποιος ανακάλυψε την Αμερική; - Ο Τάκης!

Αρσενικές και θηλυκές μύγες
Μπαίνοντας στην κουζίνα η μαμά βλέπει τον Τοτό με μια μυγοσκοτώστρα στο χέρι και του λέει: - Μύγες κυνηγάς; - Ναι. - Σκότωσες καμία; - Αμέ, δύο αρσενικές και δύο θηλυκές. - Και πώς τις ξεχωρίζεις; - Οι αρσενικές ήταν πάνω στο μπουκάλι της μπύρας και οι θηλυκές στο τηλέφωνο.

Μάλλον
Η δασκάλα του Τοτού ρωτάει τους μαθητές της: - θέλω να μου φτιάξετε μια πρόταση που να έχει μέσα τη λέξη μάλλον. Σηκώνει το χέρι η Ελενίτσα: - Πες μας Ελενίτσα, λέει η δασκάλα. - Χθες πήγαμε με τους γονείς μου σε μια ταβέρνα, μάλλον πεινούσαμε. - Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα. Σηκώνει το χέρι ο Κωστάκης: - Πες μας Κωστάκη, λέει η δασκάλα. - Προχθές πήγα με την οικογένειά μου στη παραλία, μάλλον έκανε ζέστη. - Μπράβο Κωστάκη, λέει η δασκάλα. Απ' το τελευταίο θρανίο ο Τοτός σηκώνει το χέρι: - Κυρία, κυρία, να πω κι εγώ; - Πες Τοτέ, λέει η δασκάλα. - Πριν μια βδομάδα πήγαμε με τους γονείς μου στο χωριό. Ξαφνικά βλέπω τη γιαγιά μου να βουτάει τους Τάιμς του Λονδίνου και να ανηφορίζει το βουνό. Μάλλον πήγαινε για χέσιμο, γιατί η γιαγιά μου δεν ξέρει αγγλικά!

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top