Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ιστοσελίδες για παιδιά

Από LarisaKids   Την     site 0 σχόλια


Tina's Craft
Το TinasCraft, το πιο διασκεδαστικό οnline νηπιαγωγείο, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γονείς και δάσκαλοι έχουν στα χέρια τους ένα καινοτόμο εργαλείο που τους βοηθά να ενισχύσουν τις μαθησιακές ικανότητες και να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους. Το παιδί αποκτάει πρόσβαση σε εκατοντάδες χειροτεχνίες, μαθηματικά quiz, πλούσιο εγκυκλοπαιδικό υλικό, γνωριμία με τον κόσμο της μουσικής αλλά και εικονογραφημένα παραμύθια με δυνατότητα αφήγησης. Το πλούσιο υλικό της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά. Επιπλεόν, τα κλιμακωτά επίπεδα δυσκολίας των ασκήσεων αλλά και τα στατιστικά ανάλυσης της δραστηριότητας και της προόδου του κάθε παιδιού δίνουν μια σαφή εικόνα σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
QEnglish
Με τη μέθοδο QEnglish μπορεί ο χρήστης να μάθει Αγγλικά με e-learning όποιο κι αν είναι το επίπεδό του, Beginner, Intermediate ή Advanced. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, ο μαθητής είναι σε θέση να χειρίζεται σωστά και με άνεση τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και να κατανοεί πλήρως σύνθετες ομιλίες και κείμενα στα αγγλικά. Με περισσότερες από 800 ώρες πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού θα είστε σε θέση να προετοιμαστείτε για την απόκτηση του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Αγγλικών TOEIC, F.C.E. (Lower) και Advanced.

Το QEnglish είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων μαθητών, με βοήθεια και οδηγίες στα ελληνικά, με ελληνικό λεξικό, μεταφράσεις και βοηθήματα.

Gallika.gr
Το gallika.gr έχει γραφτεί από μια καθηγήτρια γαλλικών με εμπειρία 35 ετών στα διπλώματα Delf, Dalf, Sorbonne. Περιέχει 5 κατατοπιστικά βίντεο, 1500 ηχητικά ντοκουμέντα, μαθήματα προφοράς, γραμματικής, την ύλη για τα διπλώματα Α1-Α2, ασκήσεις, τεστ, διαλόγους στο Παρίσι και λεξικό 1200 λέξεων. Σε 3 ώρες διαβάζεις, σε 3 μήνες μιλάς!

Για ευχάριστη εκμάθηση περιέχει πολλά γαλλικά τραγούδια, παλιά και καινούργια με προφορά και μετάφραση. Περιέχει πληροφορίες για τον πολιτισμό της Γαλλίας και των Γαλλόφωνων Χωρών και άρθρα για ευχάριστη ανάγνωση σαν διάλειμμα από το διάβασμα. Παρέχεται η δυνατότητα διευκρινίσεων με e-mail και skype.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Γαλλοφωνίας συμπεριέλαβε το gallika.gr στο πρόγραμμα γεγονότων για τον εορτασμό της 20ής Μαρτίου 2014, της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας. www.20mars.francophonie.org (Europe-Grèce)


Το πρόγραμμα Γλαύκα
Μια διαδικτυακή εφαρμογή για παιδιά με θέμα την αποκατάσταση των μνημείων της Ακρόπολης. Πρωταγωνιστής είναι η Γλαύκα, ένα ιπτάμενο ρομπότ που εκπροσωπεί την εφαρμογή και αναλαμβάνει την επικοινωνία της με το παιδί. Στόχος της εφαρμογής είναι η γνωριμία με τις φθορές, τα αίτια και τα είδη των επεμβάσεων, με τα επαγγέλματα των ανθρώπων που πραγματοποιούν τα αναστηλωτικά έργα καθώς και με τις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε αυτά.

Χρωμάτισε την Πεπλοφόρο
Μέσα από το ψηφιακό παιχνίδι «Χρωμάτισε την Πεπλοφόρο», οι εικονικοί επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν το πινέλο και τα χρώματα που επιθυμούν, χρωματίζοντας το άγαλμα της Πεπλοφόρου και αποθηκεύοντας ή τυπώνοντας το έργο τους όσες φορές επιθυμούν και με πολλές απίθανες παραλλαγές. Πρόκειται για μία εφαρμογή που δημιουργήθηκε από το Μουσείο της Ακρόπολης σε συνεργασία με την ΥΣΜΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης».

Δωρεάν Φροντιστήριο Μαθηματικών Γ’ Λυκείου εξ’ αποστάσεως
Τρεις φίλοι με ιδιαίτερη σχέση με τα μαθηματικά, αποφασίσανε να δημιουργήσουν ένα site, μέσω του οποίου θα μπορούνε να επιλύουν απορίες στα μαθηματικά κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου, έτσι ώστε να δώσουν βοήθεια σε όσους περισσότερους μαθητές και ταυτόχρονα να αφαιρέσουνε έστω κι ένα μικρό οικονομικό βάρος από τις πλάτες πολλών Ελληνικών οικογενειών που αυτό τον καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ιστοσελίδες για δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών

Duolingo.com
FreeLanguage.org
Livemocha.com
palabea.net
italki.com
busuu.com
MyHappyPlanet.com
OpenCulture.com
English-portal.com
Τurkish.PGeorgalas.gr
Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων
(Αναλυτικότερο άρθρο: jaba.gr)0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top